Matkailu ja Visit Finland

Lisäsimme Kuntaranking.fi palveluun uutena tietolähteenä Visit Finlandin matkailutilastot. Tilastossa on mukana seuraavat alla luetellut kunnat: Enontekiö, Espoo, Hanko, Heinola, Helsinki, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Inari (Saariselkä), Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Kajaani, Kalajoki, Kauhava, Kemi, Kittilä (Levi), Kolari (Ylläs), Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Lohja, Maarianhamina, Mikkeli, Muonio, Mäntyharju, Oulu, Pelkosenniemi, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Pudasjärvi (Syöte), Raasepori, Rauma, Rovaniemi, Salla, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Sodankylä, Sotkamo, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Muiden kuntien osalta näet koko maan tilanteen. Siirry -> Matkailuosioon <-

Julkaistu kategoriassaPäivitykset

Kommentoi